|
به دلیل نرسیدن پول از ایران؛ کارخانه فولاد نوا اسکوشیا دچار مشکل مالی شد
|
3 سرمايه گذار ايراني هم موفق نميشوند پول براي سرمايه گذاري به نوا اسکوشيا بفرستند. آيا باور ميکنيد که ميان اين دو قضيه بتوان ارتباطي پيدا کرد؟ واقعيت اين است که 3 سرمايه گذار ايراني نمي توانند پول به نوا اسکوشيا بفرستند تا در کارخانجات فولادسازي Maritime Steelسرمايه گذاري شود. از طرف ديگر، کمپاني الکترو-موتيو هم سفارشي به کمپاني مذکور داده است. حال عباس جعفرنيا رئيس کمپاني Maritime Steelميگويد به علت نرسيدن پول از ايران، ادامه کار کارخانه با مشکل روبرو شده و نميتواند سفارشات را به انجام برساند.
به نوشته روزنامه کرانيکل هرالد که اخبار استانهاي اتلانتيک کانادا را منتشر ميکند، فشارهاي غرب بر ايران باعث شده که جمهوري اسلامي اجازه ندهد سرمايه گذاران ايراني به کانادا پول بفرستند. عباس جعفرنيا رئيس کمپاني فولاد Maritime Steel Foundry Ltd گفته است که براي دريافت پول از 3 سرمايه گذار ايراني که در ايران به سر ميبرند با مشکل روبرو شده. وي به اين سرمايه براي انجام تعهدات مالي اين کمپاني نياز دارد. عباس جعفرنيا مهندس متالوژي است. او ميگويد 3 سرمايه گذار ايراني براي سرمايه گذاري در این کمپاني در دسترس دارد ولي اين 3 سرمايه گذار ايراني از دو ماه پيش تا کنون نتوانسته اند براي او پول بفرستند.
جعفرنيا ميگويد: «دولت ايران مانع از ارسال پول توسط آنها شده و اين امر کار مرا کمي دشوار کرده. اگر اين وضعيت همچنان ادامه پيدا کند، و آنها نتوانند از ايران پولي به خارج بفرستند، بانکهاي اينجا که همکاري نخواهند کرد، و دولت نوا اسکوشيا هم به ما کمک نخواهد کرد، بنابراين چاره ديگري جز تعطيل کردن اين مکان نداريم.» عباس جعفرنيا ميگويد: «ما ميخواهيم اين کارخانه داير باشد. ما کارهاي تدارکاتي و آماده سازي کارخانه را انجام داده ايم و ميخواهيم کار را شروع کنيم، اما مسائل مذکور (نرسيدن پول) کار را بر ما دشوار ساخته.» عباس جعفرنيا ميگويد يکي از دلايل تشويق شدن 3 سرمايه گذار مذکور اين بوده که در مقابل سرمايه گذاري خود در اين کارخانه، اميد داشته اند که شهروندي کانادا را بدست آورند.
او گفت: «حالا آنها هيچ عجله اي براي آمدن به کانادا ندارند، زيرا در ايران داراي بيزينس هستند. آنها نميخواسته اند براي زندگي به اينجا بيايند ولي در عين حال مايل بوده اند که توانايي سفرهاي آسان به اينجا را داشته باشند.» حدود 20 نفر در مجتمع Maritime Steelکار ميکنند و قرار بوده در نيمه ژانويه به راه افتد. به گفته جعفرنيا، يکي از کارخانجات سفارش دهنده به کارخانه او، کمپاني الکترو موتيو بوده که همين هفته اخير، در بهاي مجتمع خود در لندن انتاريو را به روي کارگراني که عضو اتحاديه کارگري بوده اند بست و آنها را اخراج کرد. جعفرنيا ميگويد که قرار دادي هم با کمپاني Mishigan Steel Inc تکميل کرده که به موجب آن، ميشيگان استيل تعداد بسياري مشتري براي توليدات جعفر نيا خواهد آورد.
جعفرنيا ميگويد قرار داد 5 ساله او با کمپاني ميشيگان استيل همين هفته گذشته نهايي شد و او براي انجام تعهدات خود، به حداقل يک ميليون دلار سرمايه نياز دارد تا کارخانه خود را حداقل تا سطح 50 درصد ظرفيت توليد، فعال سازد. جعفرنيا حالا براي پيدا کردن سرمايه گذار به آمريکاي شمالي چشم دوخته. او ميگويد: «خيلي درها را بايد بکوبيم.»
جعفرنيا که قبلاً مدير کنترل کيفيت اين کارخانه بوده، در ماه جولاي گذشته در پي تائيد دادگاه، موفق شد اين کارخانه را به قيمت 1.25 ميليون دلار در مزايده خريداري کند. با همه اين احوالات، عباس جعفرنيا هنوز اميد خود را از دست نداده و خوشبين است.
381 page views
|
|
|
|