|
آيا گوشي هوشمند امن است؟
|
دنیای اقتصاد
مجرمان سايبري ديگر مانند قديمها به ويندوزهاي رايانه حمله نميکنند، بلکه توجه خود را به سمت فناوريهاي ديگري معطوف کردهاند و تلفنهاي همراه بهترين راه براي حمله به گجتهاي قابل حمل هستند.
بهتازگي شواهدي از فيشينگ يا سرقت اطلاعات در موبايلها يافت شده که توانستهاند به پسوردها و ساير محتواي شخصي دسترسي پيدا كند. پاتريک پيترسون، پژوهشگر ارشد امنيت در سيسکو، بر اين عقيده است که تهديدات امنيتي گوشيهاي هوشمند و نرمافزارهاي موبايل در سال 2011 افزايش پيدا کردهاند. او در اين مطلب چند راهکار مورد اطمينان براي حفظ امنيت گوشيهاي هوشمندتان را بيان ميکند:
قبل از اينکه پيام کوتاهي را باز کنيد فکر کنيد؛ ابتدا قبل از اينکه به پيامي پاسخ دهيد، ببينيد چه کسي به شما پيام کوتاه ارسال کرده است. اغلب سرقتهاي فيشينگ از طريق پيامهاي متني آغاز ميشود. اگر نميشناسيد جواب ندهيد.
هميشه خارج شويد؛ هنگامي که کار شما با يک برنامه يا سرويس وب تمام شد، از برنامه خارج شويد يا Log Out کنيد. اين کانال را همين طور به حال خود باز نگذاريد تا ديگران اطلاعات شما را کنترل کنند.
به منبع خود اطمينان کنيد؛ هميشه به جايي که از آن نرمافزار ميخريد يا دانلود ميکنيد توجه داشته باشيد. فروشگاه مجازي معتبر يکي از بهترين فروشگاهها است. مراقب نرمافزارهاي شخص ثالثي که از شما درخواستهاي تاييد زيادي ميکنند باشيد.
تميز و مرتب باشيد؛ از شر برنامههايي که استفاده نميکنيد خلاص شويد. برخي برنامهها ميتوانند بعضي از انواع اطلاعات نظير فهرست مخاطبان را کنترل کرده و به آنها دسترسي پيدا کنند. براي سيمکارت گوشي خود کلمه رمز يا
Pin Code ايجاد کنيد تا اگر تلفن همراه شما گم شد يا به سرقت رفت، هيچ کس نتواند از سيمکارت شما استفاده کند. نکته مهم: از رمزهاي 0000 و 1234 هم استفاده نکنيد. زيرا به آساني قابل حدس زدن هستند.
بلوتوث در کمين است؛ بلوتوث ميتواند بينظير باشد، اما ميتواند شما را بهدردسر بيندازد و اطلاعات شخصي شما ممکن است، مورد دسترسي و آسيب قرار بگيرد. اگر شما از بلوتوث استفاده ميکنيد، اتصال خود را با يک رمز طولاني و امنتر به جاي استفاده از يک PIN کوتاه محافظت کنيد.
کجا از Wi-Fi استفاده کنيد؛ جاي تعجب بسيار است که هکرها ازWi-Fi hotspotهاي عمومي براي استراق سمع و کلاهبرداري استفاده ميکنند. هکرها ميدانند که بسياري از مردم ممکن است از يک رمز عبور يا پسورد در سايتهاي مختلف استفاده کنند، از ايميل گرفته تا حساب بانکي و ساير حسابهاي کاربري. پس بار ديگري که به کافيشاپ يا رستوراني رفتيد، در مورد چيزي که به اشتراک ميگذاريد خوب فکر کنيد. يا اگر ميتوانيد از شبکه اينترنت تلفن همراه خود استفاده کنيد.
فيشينگ؛ سرقت آنلاين يا فيشينگ در عمل به صورت کپي دقيق رابط گرافيکي يک وبسايت معتبر مانند بانکهاي آنلاين انجام ميشود. ابتدا کاربر از طريق ايميل يا آگهيهاي تبليغاتي سايتهاي ديگر، به اين صفحه قلابي راهنمايي ميشود. سپس از کاربر درخواست ميشود تا اطلاعاتي مانند اطلاعات کارت اعتباري که ميتواند مهم و حساس باشد، آنجا وارد کند. در صورت گمراه شدن کاربر و وارد کردن اطلاعات خود، فيشرهابه اطلاعات شخص دسترسي مييابند.
468 page views
|
|
|
|