|
محصولات تکنولوژی های واقعيت مجازی و اِی آر در نمايشگاه ژاپن
|
در های نمايشگاه وسايل الکترونيکی معروف به «سياتک»* که بزرگترين نمايشگاه برای مصرف کنندگان در ژاپن است، با جديدترين فناوری های کامپيوتری و الکترونيکی به روی عموم باز شده است. اين نمايشگاه ابزارهای الکترونيکی برای مصرف کنندگان در ژاپن روز سه شنبه چهارم اکتبر آغاز به کار کرد. در اين نمايشگاه از دستگاه های مشاهده تشعشعات گرفته تا تکنولوژی های واقعيت مجازی را می توان ديد.
«اِن تی تی دوکومو» بزرگترين کمپانی ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در ژاپن، جديدترين محصول خود، يعنی جلدهای اسمارت فون که قادرند تابش های الکترومغناطيسی را اسکن کنند، به نمايش گذاشته است. علت توليد اين جلدها، نگرانی هايی است که زلزله اخير ژاپن و نشت تابش های هسته ای ناشی از آن ايجاد کرده است.
اين جلدها به همراه نرم افزاری کار می کنند که بايد بر روی تلفن همراه نصب شود. اين برنامه به همراه دستگاه جی پی اس تلفن، اطلاعات لازم در مورد مناطق تحت تشعشعات هسته ای و ميزان اين تشعشعات را در اختيار کاربر قرار می دهد. کويوکی هاياشی، دستيار مدير بخش توسعه «اِن تی تی دوکومو» می گويد: اين فناوری هنوز در حال توسعه است و ما به دنبال راه های ديگری هستيم که بشود از آن استفاده کرد. يک مورد کاربرد برای مادری است که می خواهد بچه اش را به پارک يا جايی ديگر ببرد و می تواند با اين فناوری از ميزان تابش های هسته ای در اين مناطق مطلع شود. جلدهايی با قابليت های ديگر نيز در اين نمايشگاه به چشم می خورد. آنها می توانند ميزان الکل يا چربی بدن را برای کاربر تعيين کنند. تکنولوژی ای آر** نيز يکی از برجسته ترين ويژگی های اين نمايشگاه را تشکيل داده است. در بسياری ازغرفه ها می توان اپليکيشن هايی را ديد که با استفاده از آنها می توان ويژگی های ظاهری افراد را تغيير داد و يا لباس را پيش از خريد پروپ کرد. توشياسو شيميزو، يکی از نمايندگان کمپاني توپان پرينتينگ، درباره اين فناوری می گويد: اين تکنولوژی به کاربر کمک می کند تا هر طرح يا رنگی را بر روی لباس دلخواه خود ببيند. اين فناوری برای طراحان لباس، نمايش های مد لباس و کسانی که تی شرت توليد می کنند می تواند بسيار مفيد باشد.با وجود اينکه اين اپليکيشن تنها برای تی شرت هايی که در آنها رنگ های سبز و آبی بکار می رود، طراحی شده است، اين کمپانی اميدوار است در آينده نزديک اين فناوری را توسعه داده و هر گونه طراحی و رنگ لباس را شامل شود. فناوری «اِی آر» همچنين با طرح «ایکاکپيت»*** که شرکت پاناسونيک ارائه داده است، به امنيت جاده ها و رانندگی کمک می کند. اين طرح با تلفيق اطلاعات بدست آمده از مراکز رفت و آمد شهری و موقعيت جاده ها، به راننده کمک می کند تا بهترين و امن ترين مسير را برای رفت و آمد انتخاب کند. طرح «ایکاکپيت» همچنين به رانندگان اين قابليت را می دهد تا اطلاعات لازم را از طريق اسمارت فون که بر روی داشبورد قرار می گيرد، بر روی مونيتور داخل اتوموبيل منعکس کرده و از آن استفاده کنند. در اين نمايشگاه حدود ۶٠٠ کمپانی شرکت کرده اند. برگزارکنندگان تخمين زده اند حدود ٢٠٠ هزار نفر از اين نمايشگاه چهار روزه که از چهارم تا هشتم اکتبر برقرار است، ديدن کنند.
317 page views
|
|
|
|