|
برترینهای غیرحرفهیی برنامه نویسی اندروید ایران معرفی شدند
|
مسابقه ایده پردازی و برنامه نویسی اندروید (ایران موبی کد 2014) با معرفی 12 برنامه و ایده برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، این مسابقه که نخستین دوره مسابقات ایده پردازی و برنامه نویسی تلفن همراه (ایران موبی کد) بود از سوی دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد با هدف تامین کاربردهای مورد نیاز جامعه به برنامههای کاربردی فارسی قابل نصب بر روی تلفنهای همراه و تبلت، بالا بردن سطح فرهنگی جامعه با استفاده از برنامههای فرهنگی و آموزشی، سهولت استفاده از امکانات فناوری از طریق برنامههای کاربردی، انجام کارها از راه دور و به صورت غیرحضوری از طریق برنامههای کاربردی و امکان استفاده همه افراد جامعه از برنامههای کاربردی به زبان فارسی برگزار شد.
دکتر محمد مهدی عبادزاده - دبیر کمیته داوری مسابقه برنامه نویسی اندروید - در مراسم اختتامیه این مسابقات گفت: با برگزاری این مسابقه حدود 380 برنامه دریافت شد که پس از داوری اولیه 200 برنامه و ایده در 4 محور برای مرحله دوم انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه از میان 200 برنامه تعداد 120 مورد در محور ایده و 80 مورد در حوزه برنامههای اندروید بودند، خاطر نشان کرد: این تعداد ایده و برنامه برای مرحله دوم داوری به گروههای کارشناسی داوری ارائه و بر اساس ضوابطی اقدام به ارزیابی آنها شد.
عبادزاده با تاکید بر اینکه در این مرحله در هر گروه 10 برنامه و ایده به مرحله سوم داوری راه یافتند، ادامه داد: در این مرحله با حضور گروه عالی داوری به برنامهها امتیازاتی داده و در هر محور 5 برنامه انتخاب شدند که با دعوت از منتخبین در جلسه مصاحبه در هر محور نفرات اول تا سوم معرفی شدند.
به گزارش ایسنا در پایان مسابقات ایده پردازی و برنامه نویسی اندروید 2014، تیمهای برتر در چهار محور ایده ها، برنامه های کاربردی، برنامه های فرهنگی آموزشی و بازی و سرگرمی معرفی و تقدیر شدند.
جایزه رتبه های اول تا سوم به ترتیب، سه، دو و یک میلیون تومان بود.
جایزه ویژه این مسابقات که شامل هدیه نقدی به مبلغ 30 میلیون تومان است نیز به مهدی نیازی برای برنامه نویسی کتابهای درسی تعاملی و جذاب اعطا شد.
این برنامه یک برنامه آموزشی است که برای کتابهای درسی ابتدایی، واقعیت مجازی را پیاده سازی کرده است.
محور ایدهها
رتبه اول: محمد علی صادقی مرشت/ شبکه اجتماعی آرزوها
رتبه دوم: مهدی صیرفی/ برنامه پیراستار
رتبه سوم: ارسلان یارویسی/ برنامه عطرا
محور برنامههای کاربردی
رتبه اول: آرمان انزان پور/ برنامه چارترز
رتبه دوم: میلاد اصفهانی/ برنامه راهنمای رستورانهای مشهد
رتبه سوم: فردین رجبی ویشکایی/ برنامه خودرویار
محور برنامههای بازی و سرگرمی
رتبه اول: فرهاد داورپناه/ بازی باغچه من
رتبه دوم: امیرحسین موسوی/ ماجرای خرگوش زبل
رتبه سوم: بهنام سلمانی شیشوان/ برنامه سیاره میکروبها
محور برنامههای آموزشی و فرهنگی
رتبه اول: سعید سی سختی، میثاق آقاخانی، سوسن آذری، فاطمه طاهری/ برنامه ایرانما
رتبه دوم: وحید استاد هاشمی/ برنامه کتابخانه مجازی شربوک
رتبه سوم: بهنام کاشانی و حامد بهرامی/برنامه چیداره؟
ایسنا
559 page views
|
|
|
|